Menu Sluiten

Ondanks dat Swekalfi – Sweeck alle fietsen – nog maar bestaat sinds 2005 staan wij garant voor heelwat jaren fietservaring.

Zaakvoerder Geert Sweeck komt namelijk uit een wielerfamilie waarin de fiets en het wielrennen steeds centraal heeft gestaan. Zo was vader Fons Sweeck nog beroepsrenner en fietste Geert samen met zijn broer Stefaan heelwat jaren zowel in de jeugdcategoriën als bij de cyclosportieven waarin Geert zelfs de wereldtitel haalde. En tegenwoordig houdt Geert zich in zijn vrije tijd bezig met de gebroeders Hendrik, Laurens en Dieter Sweeck.


Als automechanieker en handige doe-het-zelver sleutelde Geert al van jongsaf aan aan zijn fietsen. In 1998 maakte hij de overstap naar Shimano waar hij 6 jaar werkte als telefonisch verkoper. En omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, begon hij in 2004 in bijberoep als fietshersteller om vanaf 2005 volledig als zelfstandige te starten.

Carla & Geert hebben  de winkel uitgebreid zoals die er nu uitziet.Dagelijks doen ze hun best om de klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Het swekalfi team : Geert, Carla, Hendrik, Wout & Bert